به گزارش مشرق، یک متخصص تغذیه گفت:هل باعث تحریک اشتها می شود و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد. دکتر مرتضی صفوی گفت:هل به عنوان ادویه،برای خوشبو کردن نوشیدنیها و غذاها به مصرف میرسد و عطر خوش،اثر گرمابخش و اشتها آور هل این دانه را به یکی از بهترین طعم دهندهها تبدیل کرده است که برای خوش طعم کردن انواع نوشیدنی،دسر و شیرینی به مصرف میرسد.فواید
وی گفت:دانههای هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم غذا میتواند بوی نامطبوع دهان مثل بوی سیر و پیاز را از بین ببرد.
صفوی گفت:هل خواص گرمابخشی داشته معده و رودهها را تقویت میکنند.اشتها را تحریک و عمل هضم غذا را بهبود میبخشد و تقویت کننده قلب است.همچنین بادشکن بوده،گاز معده و روده را از بدن خارج میسازد که تقویت کننده بدن،ادرار آور و قاعدهآور است.
این متخصص تغذیه افزود: هل زخمهای دهان را برطرف میکند و میتوان دم کرده هل را در دهان قرقره کرد.خوشبو کننده دهان است و برای تسکین درد گوش میتوان گرد هل را در گوش ریخت.وی گفت:هل تب را پایین میآورد،در درمان سرماخوردگی مؤثر است.برای تسکین درد روماتیسم مفید و ضد مسمومیت است.ترشی معده را ازبین میبرد و برای رفع تهوع میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: بهداشت نیوز